Finanční analýza CA Immobilien Anlagen AG - Caithaml, Jakub (2016)
Cílem bakalářské práce je zpracovat finanční analýzu klíčových generátorů hodnoty společnosti CA Immobilien A.G., která se zabývá pronájmem, výstavbou a prodejem nemovitostí. V teoretické části si nejprve definujeme jednotlivé metody, které budeme používat pro tvorbu finanční předpovědi a finanční analýzy. Dále pak provádíme analýzu jednotlivých kancelářských trhů, na nichž společnost podniká. Na základě zde získaných informací pak konstruujeme finanční plan společnosti pro roky 2015-2020. Na výslednou časovou řadu (2013-2020) pak aplikujeme samotnou finanční analýzu. V průběhu práce se dále zaměřujeme na porovnání vybraných tržních ukazatelů s několika kótovanými konkurenčními společnostmi a dále vyhodnocujeme vybrané násobitele kapitálového trhu.