Finanční analýza společnosti ITES spol. s r.o. - Piliková, Michala (2015)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit finanční situaci společnosti ITES, spol. s r.o. v letech 2009 - 2014 a provést srovnání s konkurenčním podnikem v energetickém odvětví. Práce se skládá ze dvou hlavních částí. V první teoretické části jsou popsané metody finanční analýzy, jednotlivé ukazatele a zdroje dat, ze kterých jsou čerpány informace. V úvodu druhé části je charakteristika odvětví a představení analyzované společnosti ITES, spol. s r.o. a jsou na ni aplikovány metody finanční analýzy uvedené v teoretické části práce. Shrnutí dosažených výsledků a jejich zhodnocení je obsahem závěru bakalářské práce.