Finanční analýza společnosti ITES spol. s r.o. - Piliková, Michala; Mikan, Pavel, 1963-; Svoboda, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit finanční situaci společnosti ITES, spol. s r.o. v letech 2009 - 2014 a provést srovnání s konkurenčním podnikem v energetickém odvětví. Práce se skládá ze dvou hlavních částí. V první teoretické části jsou popsané metody finanční analýzy, jednotlivé ukazatele a zdroje dat, ze kterých jsou čerpány informace. V úvodu druhé části je charakteristika odvětví a představení analyzované společnosti ITES, spol. s r.o. a jsou na ni aplikovány metody finanční analýzy uvedené v teoretické části práce. Shrnutí dosažených výsledků a jejich zhodnocení je obsahem závěru bakalářské práce.
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses