Nákladovost a ziskovost výkonů - Dao Van, Tuan; Šiška, Ladislav, 1976-; Knorová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Tato bakalářská práce "Nákladovost a ziskovost výkonů" je zaměřena na analýzu nákladů. V první části této práce se věnuji teorii, která má za úkol čtenáře seznámit s danou problematikou a také slouží jako podklad pro část druhou. V té se zaměřuji na analýzu nákladovosti a jejich porovnání s výnosy a na základě zjištěných výsledku doporučit některá opatření.
Vedoucí práce: Ladislav Šiška
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses