Technické postupy pro maximální obrazovou kvalitu videa - Šodek, Michal; Horný, Stanislav, 1955-; Seko, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Cílem této práce je zmapovat technologickou stránku fungování videa stejně jako mezinárodní pozadí problematiky a historické důvody, proč co funguje daným způsobem. Praktická část práce se zabývá technickými postupy pro dosažení maximální obrazové kvality videa. Je využitelná pro kameramana při přípravě a samotném natáčení a také pro střihače v postprodukčních úpravách a barevné korekci, umožní tak oběma vytvořit vizuálně atraktivnější dílo.
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses