Využití osobnostní typologie Predictive Index v managementu změn dle J.Kottera - Vlček, Tomáš (2016)
Práce nabízí výsledky výzkumného projektu, který popsal typické osobnostní charakteristiky manažera změn za použití metodik Predictive Index a 8 bodového procesu řízení změn dle J. Kottera. Nabízí praktická využití těchto poznatků pro leadery změn stejně tak, jako pro společnosti, kde působí.