Podnikatelský plán – Kavárna s hernou (deskové hry) - Jetelová, Markéta; Boukal, Petr, 1962-2022; Špička, Jindřich, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem této diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu pro založení kavárny s hernou (deskové hry) v Praze a následné ověření jeho realizovatelnosti a návratnosti investice. Podnikatelský plán je sestaven zejména pro potřebu zakladatelů jako poklad při rozhodování o jeho realizaci. Teoretická část práce se věnuje základním pojmům a podrobnému popisu jednotlivých částí podnikatelského plánu. Praktická část obsahuje samotný podnikatelský plán. Pozornost je věnována zejména popisu podnikatelské příležitosti, analýze konkurence, marketingovému a finančnímu plánu, analýze rizik a tvorbě možných strategií podniku. Na závěr je provedeno celkové zhodnocení, které vychází z výsledků aplikovaných metod. Práce poskytuje komplexní obraz podnikání v daném odvětví a dokazuje životaschopnost podnikatelského záměru v dlouhodobém horizontu.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses