Mapa profesních příležitostí : Využití managementu na různých pracovních pozicích - Stehlíková, Tereza; Jiřinová, Kateřina; Mareš, Jan, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem diplomové práce je vytvořit a sestavit koncept mapy pracovních příležitostí, která studentům prvních ročníků ekonomických vysokých škol vysvětlí reálnou pracovní náplň na vybraných pozicích ve firmě. Profily pozic také poukazují na to, kde všude se v praxi využívají manažerské dovednosti. Teoretická část je věnována vymezení základních pojmů techniky Design Thinking/Human-centered design a nastínění metod, které jsou využity v praktické části. Stejně tak zde čtenář najde dělení managementu podle přístupu různých autorů. V praktické části je představen plán tvorby, výstupy z výzkumu s experty, výstupy workshopu se studenty a ukázkové profily pracovních pozic. Výsledkem práce je definování konkrétní formy konceptu a doporučení pro následné rozšíření.
Vedoucí práce: Kateřina Jiřinová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses