Ekonomie - Holman, Robert, 1953- (V Praze : C.H. Beck, 2016)
Šesté vydání oblíbené učebnice představuje systematický úvod do ekonomie, zaměřený na ekonomické chování jednotlivců, tržní mechanismy a makroekonomické souvislosti. Text je doplněn ilustracemi, příklady z praxe a terminologickým slovníkem. Vhodné pro studenty vysokých škol i zájemce o ekonomii jako vědní disciplínu.
Terminologický slovník
Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
Keywords: ekonomie; ekonomické chování; tržní ekonomika; učebnice; economics; economic behavior; market economy; textbooks