Využití českých a zahraničních kapitálových trhů jako nástroje pro financování podniku - Kopecký, Ondřej; Kislingerová, Eva, 1950-; Krabec, Tomáš, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Využití českých a zahraničních kapitálových trhů jako nástroje pro financování podniku
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor disert. práce]; disertace; dissertations