Marketingový výzkum prodejní sítě družstva Jednota, OD Tábor metodou mystery aktivit - Hronová, Jitka; Hesková, Marie, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Lieskovská, Vanda (2016)
Diplomová práce je zaměřena na marketingový výzkum s pomocí metod Mystery Aktivit ve sféře spotřebních družstev. Nastiňuje vývoj spotřebního družstevnictví v České republice a historický vývoj vzniku Jednoty, OD Tábor. Praktická část je realizována v obchodních jednotkách Jednoty, OD Tábor, konkrétně v prodejnách zařazených do obchodního řetězce COOP TIP. Marketingový výzkum byl zaměřen na zjištění úrovně obsluhy a kvality nabídky zboží. Analyzované informace byly podkladem pro komparaci získaných výsledků z výzkumu jednotlivých prodejen a pro formulaci opatření na zvýšení efektivity marketingových činností spotřebního družstva Jednota, OD Tábor.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Marie Hesková
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: spotřební družstva; prodejny potravin; marketingový výzkum; management [obor dipl. práce]; Mystery Aktivity; diplomové práce; consumer cooperatives; grocery stores; marketing research; master's theses