Ochrana spotřebitele v oblasti služeb - Osvaldová, Denisa (2015)
Teoretickou náplní diplomové práce je analýza ochrany spotřebitele na trhu služeb, nalezení národních i mezinárodních právních předpisů, v nichž je tato právní úprava zakotvena a definování důležitých pojmů z této oblasti práva. Aplikační část je věnována problematice uplatňování nároků z vadného plnění při poskytování služeb, která je demonstrována na dvou konkrétních poskytovaných službách: Služby poskytované v rámci letecké přepravy a služby poskytované pořadatelem kulturních a společenských akcí.