Ochrana spotřebitele v oblasti služeb - Osvaldová, Denisa; Švarc, Zbyněk, 1950-; Hásová, Jiřina, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Teoretickou náplní diplomové práce je analýza ochrany spotřebitele na trhu služeb, nalezení národních i mezinárodních právních předpisů, v nichž je tato právní úprava zakotvena a definování důležitých pojmů z této oblasti práva. Aplikační část je věnována problematice uplatňování nároků z vadného plnění při poskytování služeb, která je demonstrována na dvou konkrétních poskytovaných službách: Služby poskytované v rámci letecké přepravy a služby poskytované pořadatelem kulturních a společenských akcí.
Vedoucí práce: Zbyněk Švarc
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses