Problém klesající návštěvnosti areálu společnosti Camping Praha Klánovice - Mašková, Michaela (2016)
Tématem diplomové práce je úbytek hostů subjektu cestovního ruchu Camping Praha Klánovice. Cílem práce je tento problém analyzovat a navrhnout vhodná opat-ření k řešení tohoto problému, resp. odstranit hlavní příčiny, které klesající návštěvnost způsobují. Základním pilířem pro poznání vnitřního i vnějšího prostředí podniku je detailní strategická analýza, která je následně doplněna o metody užívané k řešení problémů (Ishikawův diagram, Brainstorming, TOPSIS). Výstupem práce je návrh řešení, která napomohou k opětovnému zvýšení návštěvnosti subjektu.