Problém klesající návštěvnosti areálu společnosti Camping Praha Klánovice - Mašková, Michaela; Luštický, Martin, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Musil, Martin, 1976- (2016)
Tématem diplomové práce je úbytek hostů subjektu cestovního ruchu Camping Praha Klánovice. Cílem práce je tento problém analyzovat a navrhnout vhodná opat-ření k řešení tohoto problému, resp. odstranit hlavní příčiny, které klesající návštěvnost způsobují. Základním pilířem pro poznání vnitřního i vnějšího prostředí podniku je detailní strategická analýza, která je následně doplněna o metody užívané k řešení problémů (Ishikawův diagram, Brainstorming, TOPSIS). Výstupem práce je návrh řešení, která napomohou k opětovnému zvýšení návštěvnosti subjektu.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Martin Luštický
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: kempinky; cestovní ruch; strategický marketing; management [obor dipl. práce]; externí analýza; Interní analýza; diplomové práce; camping sites; tourism; strategic marketing; master's theses