Návrh metodiky pro analýzu smartphonů - Kostka, Lukáš (2016)
Ve své bakalářské práci jsem navrhl metodiku na testování smartphonů, která se skládá ze čtyř částí: design, vybavenost, speciální vlastnosti a dostupnost s cenou. Části dále obsahují dílčí kritéria pro testování. Pomocí metodiky jsem otestoval vybrané telefony, konkrétně tři smartrphony: Apple iPhone 6 Plus, Samsung Galaxy S6 a Sony Xperia Z3. Po vyhodnocení výsledků testů jsem ukázal nedostatky testovaných smartphonů a navrhl jejich zlepšení. Následně pomocí uživatelského dotazníku zjistím, jestli je mé hodnocení v souladu s názory respondentů a jestli s mou metodikou souhlasí. V práci se podařilo ukázat, že respondenti metodiku schvalují a testované telefony hodnotí podobně jako autor metodiky.