Návrh metodiky pro analýzu smartphonů - Kostka, Lukáš; Sigmund, Tomáš; Podloucký, Štěpán; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Ve své bakalářské práci jsem navrhl metodiku na testování smartphonů, která se skládá ze čtyř částí: design, vybavenost, speciální vlastnosti a dostupnost s cenou. Části dále obsahují dílčí kritéria pro testování. Pomocí metodiky jsem otestoval vybrané telefony, konkrétně tři smartrphony: Apple iPhone 6 Plus, Samsung Galaxy S6 a Sony Xperia Z3. Po vyhodnocení výsledků testů jsem ukázal nedostatky testovaných smartphonů a navrhl jejich zlepšení. Následně pomocí uživatelského dotazníku zjistím, jestli je mé hodnocení v souladu s názory respondentů a jestli s mou metodikou souhlasí. V práci se podařilo ukázat, že respondenti metodiku schvalují a testované telefony hodnotí podobně jako autor metodiky.
Vedoucí práce: Tomáš Sigmund
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses