Osoby s handicapem jako segment cestovního ruchu - Horáková, Veronika (2015)
Diplomová práce se zaměřuje na charakteristiku specifických potřeb osob s handicapem. Cílem je z této charakteristiky a poznání aktuálního stavu jejich respektování v praxi vyvodit, zda je tento segment cestovního ruchu natolik specifický, aby mu byla věnována obzvlášť mimořádná pozornost. Výstupem teoretické a výzkumné části práce je projekt typového zájezdu. Rekreační pobyt je zpracován na míru pro příspěvkovou organizaci Centrum sociálních služeb Prostějov.