Osoby s handicapem jako segment cestovního ruchu - Horáková, Veronika; Jarolímková, Liběna; Petrů, Zdenka, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Diplomová práce se zaměřuje na charakteristiku specifických potřeb osob s handicapem. Cílem je z této charakteristiky a poznání aktuálního stavu jejich respektování v praxi vyvodit, zda je tento segment cestovního ruchu natolik specifický, aby mu byla věnována obzvlášť mimořádná pozornost. Výstupem teoretické a výzkumné části práce je projekt typového zájezdu. Rekreační pobyt je zpracován na míru pro příspěvkovou organizaci Centrum sociálních služeb Prostějov.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses