Současný příjezdový cestovní ruch Japonců do České republiky - Svojanovská, Leona (2016)
Tato práce se zabývá současným příjezdovým cestovním ruchem Japonců do České republiky. Analyzuje prezentaci České republiky jako turistické destinace na japonském trhu, snaží se identifikovat silné a slabé stránky této destinace ve vztahu k japonským turistům a navrhnout přístupy, které by mohly vést ke zvýšení počtu japonských turistů navštěvujících zemi. Součástí práce jsou dvě dotazníková šetření. První z nich mapuje povědomí běžného Japonce o ČR a druhý zjišťuje zkušenosti japonských turistů s návštěvou České republiky.