Současný příjezdový cestovní ruch Japonců do České republiky - Svojanovská, Leona; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Hronešová, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Tato práce se zabývá současným příjezdovým cestovním ruchem Japonců do České republiky. Analyzuje prezentaci České republiky jako turistické destinace na japonském trhu, snaží se identifikovat silné a slabé stránky této destinace ve vztahu k japonským turistům a navrhnout přístupy, které by mohly vést ke zvýšení počtu japonských turistů navštěvujících zemi. Součástí práce jsou dvě dotazníková šetření. První z nich mapuje povědomí běžného Japonce o ČR a druhý zjišťuje zkušenosti japonských turistů s návštěvou České republiky.
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses