Marketingová stratégia vybranej značky - Lášticová, Pavlína; Průša, Přemysl, 1980-; Hruška, Ján; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Cieľom bakalárskej práce je analyzovať marketingovú stratégiu značky argentínskeho vína Michel Torino. Pre hlbšiu analýzu je značka Michel Torino porovnaná s chilským vínom značky Viňa Tarapacá. Práca je rozdelená na teoretickú a praktickú časť. V teoretickej časti sú vysvetlené pojmy vzťahujúce sa k danej problematike. V úvode praktickej časti je opísaný trh s vínom v Českej republike, následne základné charakteristiky výhradného dovozcu vybraných značiek . Ďalej sú predstavené značky Michel Torino a Viňa Tarapacá. Na základe dát získaných z prvého výskumu je analyzované povedomie o daných značkách a ich image. Druhý výskum sa zaoberá aktuálnou situáciou značky Michel Torino v Českej republike, konkrétne rieši otázky rebrandingu značky. Na záver sú navrhnuté konkrétne odporúčania a návrhy pre zlepšenie pôsobenia značky Michel Torino a Viňa Tarapacá na českom trhu.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses