Marketingová strategie značky Ceresit - Wachalová, Veronika (2016)
Diplomová práce má za cíl zhodnotit marketingovou strategii značky Ceresit a její produktové řady STOP Vlhkosti. Teoretická část definuje základní pojmy jako marketing a strategie a zabývá se jednotlivými kroky procesu marketingového řízení. Dále je představena společnost Henkel, značka Ceresit STOP Vlhkosti a její produktové portfolio. Praktická část se věnuje analýze vnitřního a vnějšího okolí, primárně se však zaměřuje na jednotlivé prvky marketingového mixu značky Ceresit STOP Vlhkosti. Z pohledu metodologie je práce založena zejména na terénním výzkumu a obsahové analýze. Klíčové výstupy výzkumu jsou shrnuty ve SWOT analýze a následně jsou uvedena doporučení vyplývající z výzkumu.