Podnikatelský plán - Pelikánová, Hana (2016)
Diplomová práce se věnuje založení podniku, na základě odkoupení již fungující části podniku jiného. Tento model je v diplomové práci popsán na konkrétním případu. Cílem diplomové práce je nastínit nové myšlení či trend pro zakládání nového podniku, a to na základě odkoupení již fungující části jiného podniku. Toto téma diplomové práce je nosné především pro generační výměnu podnikatelů v České republice