Podnikatelský plán - Pelikánová, Hana; Kovář, František, 1940-; Řepová, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2016)
Diplomová práce se věnuje založení podniku, na základě odkoupení již fungující části podniku jiného. Tento model je v diplomové práci popsán na konkrétním případu. Cílem diplomové práce je nastínit nové myšlení či trend pro zakládání nového podniku, a to na základě odkoupení již fungující části jiného podniku. Toto téma diplomové práce je nosné především pro generační výměnu podnikatelů v České republice
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: podnikatelské projekty; truhlářství; maloobchod; finanční plánování; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; business planning; joinery; retail trade; financial planning; master's theses