Analýza spokojenosti zaměstnanců vybrané společnosti - Longinová, Petra; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Předmětem této diplomové práce je analýza spokojenosti zaměstnanců vybrané společnosti. V teoretické části práce je zkoumán vztah člověka k práci. Důraz je kladen na oblast pracovní motivace, její zdroje a vliv na výkon jedince a na faktory ovlivňující spokojenost zaměstnanců. Praktická část představuje stručně vybranou společnost z hlediska oboru podnikání a přístupu vedení společnosti ke svým zaměstnancům. Analýza současného stavu spokojenosti zaměstnanců společnosti byla provedena na základě dat získaných terénním šetřením. Konkrétně se jedná o dotazníkové šetření spokojenosti mezi všemi zaměstnanci společnosti, které bylo doplněno rozhovory s vybranými pracovníky pro upřesnění výstupů a hlubší porozumění dané problematice.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses