Analýza nástrojů digitálního marketingu v hudebním průmyslu - Špicová, Jarmila; Novák, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kincl, Tomáš, 1979- (2016)
Tato diplomová práce se zabývá jednotlivými nástroji digitálního marketingu a je-jich využitím v hudebním průmyslu. Cílem mé diplomové práce je analýza dostupných nástrojů a následné vymezení míry užívání. Hlavní výzkumná otázka zní Jaké nástroje digitálního marketingu jsou v současné době nejvíce používané v hudebním průmyslu?. K řešení této otázky jsem zvolila výzkumných metod pozorování, studia dokumentů a písemného dotazování aplikovaných na Českou republiku. Přínosem této práce je návod na zefektivnění užívání jednotlivých nástrojů digitálního marketingu pro hudebníky České republiky.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Michal Novák
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: hudební průmysl; internetový marketing; mobil marketing; sociální média; management [obor dipl. práce]; digitální marketing; diplomové práce; music industry and trade; Internet marketing; mobile marketing; social media; master's theses