Analýza pracovní spokojenosti ve vybrané organizaci - Hešová, Ludmila; Vinšová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Tripes, Stanislav (2016)
Cílem této práce je analyzovat současný stav pracovní spokojenosti ve vybrané organizaci, kterou je pro účely této práce pobočka České spořitelny v Jindřichově Hradci. Ke zjištění aktuálního stavu pracovní spokojenosti je použit strukturovaný dotazník The Job Descriptive Index. Výsledky dotazníkového šetření jsou následně porovnány s předpoklady zjištěnými od vedoucí pobočky a jsou navržena možná nápravná opatření, která by mohla vést ke zvýšení pracovní spokojenosti v některých problémových oblastech. Analýza pracovní spokojenosti vychází z teoretické části práce, ve které jsou popsány faktory ovlivňující spokojenost zaměstnanců, způsoby zjišťování úrovně pracovní spokojenosti a jejího zvyšování.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Tereza Vinšová
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: zaměstnanci; pracovní spokojenost; management [obor bakal. práce]; The Job Descriptive Index; bakalářské práce; employees; job satisfaction; bachelor's theses