Optimalizace logistických procesů ve společnosti Vanad 2000 a.s. - Perná, Dita; Říhová, Zora, 1948-; Dobrovolný, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Diplomová práce se zaměřuje na optimalizaci logistických procesů ve společnosti Vanad 2000 a.s. V této společnosti je zaměstnáno okolo padesáti zaměstnanců, z tohoto důvodu se firma řadí mezi malé společnosti. Oblast logistiky byla zvolena především proto, že v současné době hraje logistika velmi výraznou roli při odlišení se od konkurence a získání konkurenční výhody. V práci jsou popsány vybrané procesy, u kterých je navržena optimalizace. Tyto vybrané procesy jsou následně graficky znázorněny pomocí diagramu BPMN. Cílem práce je vhodně analyzovat vybrané procesy a navrhnout reálné řešení jejich optimalizace.
Vedoucí práce: Zora Říhová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses