Ranking - Bílková, Michaela; Neumaierová, Inka, 1960-; Hájek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem diplomové práce na téma Ranking je vytvoření žebříčků firem vybraného odvětví české ekonomiky, konkrétně skupiny CZ-NACE 1051: Zpracování mléka, výroba mléčných výrobků a sýrů. Jde zejména o hodnocení finanční výkonnosti zvolených objektů rankingu podle určených kritérií a jejich interpretaci. V práci jsou také uvedeny příklady významných českých a světových žebříčků, které jsou blíže popsány a srovnány. V teoretické části práce je vysvětlen výběr a metodika kritérií. Následuje výběr a popis objektů rankingu. Praktická část práce se zaměřuje na ranking podniků podle jejich finanční výkonnosti.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses