Svatojakubská cesta přes české území - Machová, Anna; Netková, Jarmila; Bakos, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Práce se zabývá analýzou částí Svatojakubské cesty, které vedou přes Českou republiku. Zkoumá stav sítě těchto cest na našem území, jejich využívání i propagaci, a porovnává zjištěné skutečnosti se známějšími trasami Svatojakubských cest v jiných státech Evropy. Práce dále řeší možnosti rozvoje poutních cest na našem území, jejich budoucnost a vzájemné napojení.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses