Systém pro vedení bakalářských a diplomových prací - Petrášek, Roman; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Mazánek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Diplomová práce se zabývá analýzou, návrhem, implementací, testováním a dokumentací webové aplikace, která vedoucím závěrečných prací usnadní proces vedení daných prací. Úvodní část obsahuje shrnutí nedostačujících existujících řešení, jež vznikla převážně v rámci závěrečných prací na VŠE. Následně jsou analyzovány funkční a nefunkční požadavky na systém a uvedena současná nabídka ostatních dostupných řešení, která by s usnadněním vedení závěrečných prací mohla jejich vedoucím pomoci. Na základě výsledků analýzy bylo rozhodnuto, že je potřeba vyvinout systém nový, a proto je v další části práce uveden návrh funkcionality a vlastní návrh systému. Nedílnou součástí práce je také uživatelská příručka, resp. příručka pro vývojáře popisující možnosti aplikace a způsoby jejího využití.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses