Potravinové právo EU - Soustružníková, Iveta (2016)
Bakalářská práce se zabývá potravinovým právem EU. Cílem této práce je vytvořit ucelený přehled právních základů potravinového práva a blíže seznámit čtenáře s daným tématem. První kapitola se zabývá obsahem primárního a sekundárního práva EU v oblasti potravinového práva. Druhá kapitola je zaměřena na transpozici komunitárního práva do českého právního řádu a třetí kapitola je věnována sankcím za porušení potravinového práva v ČR a ve Španělsku.