Potravinové právo EU - Soustružníková, Iveta; Grmelová, Nicole, 1975-; Vavrečka, Jan, 1973-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Bakalářská práce se zabývá potravinovým právem EU. Cílem této práce je vytvořit ucelený přehled právních základů potravinového práva a blíže seznámit čtenáře s daným tématem. První kapitola se zabývá obsahem primárního a sekundárního práva EU v oblasti potravinového práva. Druhá kapitola je zaměřena na transpozici komunitárního práva do českého právního řádu a třetí kapitola je věnována sankcím za porušení potravinového práva v ČR a ve Španělsku.
Vedoucí práce: Nicole Grmelová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses