Finanční analýza - Fráňová, Ivana; Štamfestová, Petra, 1984-; Hynouš, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem mé bakalářské práce je zhodnotit finanční zdraví podniku B a K systémy, s. r. o. na základě finanční analýzy v letech 2009 až 2014. Pro finanční analýzu jsou využity veřejnosti přístupná data z účetních závěrek dané společnosti. Aplikujeme vybrané metody finanční analýzy jako horizontální či vertikální analýzu a další. Práce je rozdělena do čtyř částí: úvod, teoretická část, praktická část a závěr. Úvod obsahuje mimo jiné popis výše zmíněné společnosti. V teoretické části si vysvětlíme podstatu finanční analýzy a její základní metody. Praktická část obsahuje aplikaci jednotlivých v teoretické části definovaných nástrojů na základě dat z účetních závěrek firmy. Výsledkem práce bude posouzení konkurenceschopnosti a finančního zdraví podniku.
Vedoucí práce: Petra Štamfestová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses