Stravovací zařízení pro turisty celiaky v regionu Hl. města Prahy - Kuncířová, Sabina; Abrhám, Josef; Musílková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Hlavním cílem této diplomové práce je analyzovat pražská stravovací zařízení, která ve své standardní nabídce poskytují i bezlepkové pokrmy pro celiaky. V teoretické části je vymezen pojem celiakie, historie onemocnění, symptomy a další. Jedním z cílů pratické části je návrh trhací mapy s vyznačenými podniky nabízející bezlepkové pokrmy. V závěrečné části byl proveden terénní výzkum mezi turisty, jestli mají o tuto bezplatnou mapu zájem.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses