Kredibilita informace v mediální komunikaci - Žáčková, Vladimíra; Pavlíček, Antonín, 1977-; Böhmová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou kredibility informací, a to zejména v komunikaci informací směrem od médií k veřejnosti. V práci jsou představeny nejdůležitější pojmy z oblasti teorie informace, médií a mediální komunikace. Hlavní část práce představuje průzkum mezi českými novináři a veřejností, který měl za úkol zjistit, jak tyto dvě skupiny respondentů nahlíží na kredibilitu médií dle jejich typu.
Vedoucí práce: Antonín Pavlíček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses