Analýza a návrh informačního systému pro startupovou firmu ITsam - Svoboda, Filip (2016)
Bakalářská práce se zabývá analýzou a návrhem informačního systému pro startupovou společnost jménem ITsam. Cílem práce je pro ni vytvořit podnikatelský plán a následně pro něj zhotovit analýzu a návrh systému spolu i s databází, která mu bude později dodána i se systémem. Pro tvorbu podnikatelského plánu jsou použity odborné internetové zdroje. K tvorbě analytické části je používána literatura z odborných knih a také z internetu. Ana-lýza systému je provedena v počítačových programech: Aris, Astah a PowerDesigner. Práce seznámí čtenáře s nezbytnou teorií tvorby podnikatelského plánu, analýzy a návrhu informačního systému a rovněž i s databázemi.