Modernizace veřejné pozemní dopravy s využitím technologií 21. století - Lokajíček, Miloš (2016)
Práce se zabývá přínosy moderních technologií do pozemní veřejné dopravy, což je odvět-ví, kde dodnes moderní technologie nepřinesly žádné zásadní změny. V práci se rozebírá jak to, jak moderní technologie mohou pomoci dopravním společnostem, tak to, které kon-krétní technologie mohou přinést něco nového do konzervativního odvětví. Konkrétní cíle tedy jsou analýza klíčových komponentů D2D systému, přínosy Yield Managementu v dopravním sektoru a implementace dopravců do platformy Bileto.