Studie proveditelnosti stavitelné vykružovací hlavy - Dvořáková, Elena (2016)
Cílem této práce je analýza, zda je plánovaný projekt vhodný pro realizaci z hlediska ekonomických, technických, personálních a jiných faktorů. K odhadu vývoje situace byly použity historické výstupy z realizací jiných projektů a analýza celkové situace podniku. Dále jsou použity nejrozšířenější marketingové analýzy k průzkumu nového trhu a stanovení vhodné marketingové strategie. Na základě zmíněných vyhodnocení se pak rozhodne o realizaci výrobku, jelikož nevyžaduje velké investice a nenese příliš velká rizika.