Studie proveditelnosti stavitelné vykružovací hlavy - Dvořáková, Elena; Kovář, František, 1940-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Řepová, Helena (2016)
Cílem této práce je analýza, zda je plánovaný projekt vhodný pro realizaci z hlediska ekonomických, technických, personálních a jiných faktorů. K odhadu vývoje situace byly použity historické výstupy z realizací jiných projektů a analýza celkové situace podniku. Dále jsou použity nejrozšířenější marketingové analýzy k průzkumu nového trhu a stanovení vhodné marketingové strategie. Na základě zmíněných vyhodnocení se pak rozhodne o realizaci výrobku, jelikož nevyžaduje velké investice a nenese příliš velká rizika.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: František Kovář
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: strategický management; podnikatelské projekty; management [obor dipl. práce]; studie proveditelnosti; diplomové práce; strategic planning; business planning; master's theses