Analýza nástrojů marketingového mixu ve firmě Mladá fronta, a.s. - Nováková, Markéta (2009)
Cílem mé bakalářské práce je posoudit způsob chápání a používání jednotlivých nástrojů marketingového mixu v rámci vybrané firmy, zjistit případné slabiny a doporučit opatření, která by vedla ke zlepšení využívání nástrojů marketingového mixu a tím vyšší konkurenceschopnosti firmy.