Analýza nástrojů marketingového mixu ve firmě Mladá fronta, a.s. - Nováková, Markéta; Ezrová, Hana, 1941-; Janecká, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem mé bakalářské práce je posoudit způsob chápání a používání jednotlivých nástrojů marketingového mixu v rámci vybrané firmy, zjistit případné slabiny a doporučit opatření, která by vedla ke zlepšení využívání nástrojů marketingového mixu a tím vyšší konkurenceschopnosti firmy.
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses