Facebook - využití v komerční sféře - Manda, Petr; Jandoš, Jaroslav; Kafka, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Tato bakalářská práce je zaměřena na možnosti zviditelnění komerčního subjektu na sociální síti Facebook. Cílem práce je sestavení souboru možností, které mohou tyto subjekty využívat, a jejich porovnání. Teoretická část práce je zaměřena na seznámení s fenoménem sociálních sítí a rozbor jednotlivých alternativ prezentace komerčního subjektu na Facebooku. Jsou zde zmíněny charakteristiky a funkce jednotlivých možností a příklady použití, tj. znalosti nutné pro pochopení problematiky a pro schopnost určit optimální řešení. Praktická část je orientovaná přímo na hledání optimálního řešení prezentace na Facebooku pro konkrétní komerční subjekt. Mimo specifikace cílů a okolností pro řešení jsou uvedeny výsledky a výstupy vlastního průzkumu mezi uživateli sítě Facebook. Následně jsou porovnány všechny možnosti zviditelnění tohoto subjektu, zmíněny výhody a nevýhody jednotlivých řešení a nalezení optimální alternativy.
Vedoucí práce: Jaroslav Jandoš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses