Návrh a vývoj IS/ICT podpory pro malou projekční společnost - Linková, Zuzana (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá informačním systém malé české projekční firmy Abc. První část práce se zaměřuje na popsání vybrané firmy pomocí architektur -- globální a dílčí, ve druhé části jsou zváženo možné řešení nového informačního systému. Cíle této práce jsou identifikovat a popsat nejdůležitější procesy ve firmě Abc, popsat současnou informační architekturu, nalézt možné nedostatky, problémy a výhody současného řešení, na základě předchozích analýz navrhnout nové řešení a nakonec vybrat jedno konkrétní.