Marketingová strategie firmy v oblasti stomických pomůcek - Niederle, Lukáš (2014)
Diplomová práce se zabývá marketingovou analýzou specifického trhu zdravotnických stomických pomůcek ve Slovenské republice. Čtenář diplomové práce získá přehled o fungování trhu stomických pomůcek na Slovensku, seznámí se s jednotlivými analýzami, jež zkoumají detailněji mechanismy daného trhu a odhalují tržní příležitosti, které vedly k následnému zformulování funkční marketingové strategie, která má pomoci firmě dosahovat na tomto trhu kontinuálního růstu tržní pozice a následného zvyšování profitability.