Marketingová strategie firmy v oblasti stomických pomůcek - Niederle, Lukáš; Dvořák, Jiří; Pirožek, Petr, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2014)
Diplomová práce se zabývá marketingovou analýzou specifického trhu zdravotnických stomických pomůcek ve Slovenské republice. Čtenář diplomové práce získá přehled o fungování trhu stomických pomůcek na Slovensku, seznámí se s jednotlivými analýzami, jež zkoumají detailněji mechanismy daného trhu a odhalují tržní příležitosti, které vedly k následnému zformulování funkční marketingové strategie, která má pomoci firmě dosahovat na tomto trhu kontinuálního růstu tržní pozice a následného zvyšování profitability.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses