Návrh a podpora support procesu ve firmě eWay System s.r.o. - Pejšek, David (2013)
Práce se zabývá analýzou stávajícího stavu služby servisní podpory ve společnosti eWay System s.r.o. a její optimalizací. Cílem práce je navrhnout způsob, pomocí kterého by bylo možné sledovat efektivitu běhu služby servisní podpory a ten pak ve firmě implementovat.