Návrh a podpora support procesu ve firmě eWay System s.r.o. - Pejšek, David; Pour, Jan; Maryška, Miloš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Práce se zabývá analýzou stávajícího stavu služby servisní podpory ve společnosti eWay System s.r.o. a její optimalizací. Cílem práce je navrhnout způsob, pomocí kterého by bylo možné sledovat efektivitu běhu služby servisní podpory a ten pak ve firmě implementovat.
Vedoucí práce: Jan Pour
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses