Gamifikační systémy a jejich integrace v organizaci - Rýdl, Vojtěch (2016)
Tématem této práce jsou gamifikační systémy a jejich implementace v organizacích. V první kapitole je popsána teoretická část gamifikace. Druhá kapitola se zabývá možnostmi využití herních prvků v pracovním prostředí a přístupy k návrhu gamifikačního systému. Ve třetí kapitole nalezneme porovnání gamifikačních platforem. Poslední část práce obsahuje návrh vlastního gamifikačního systému pro webovou aplikaci.